lauantai 1. heinäkuuta 2017

Haamuviivanpaikkaplussa vai mikä?

Pohdin, että testasinko juuri hailakan plussan vai en. Nyt on menossa kp 35, viime kierto huiteli jotain 50 päivässä, mut oli toisaalta vasta toinen ekojen luomumenkkojen jälkeen. Tässä kierrossa normaalin kierron ovisaikaan eli kp 20 tunsin ovismaisia tuntemuksia eli nyt olisi kai sitten dpo 15.

Menkat eniveis normaalista tahdista olisi myöhässä vähän. Viime viikolla heräilin myös aamulla outoon järjettömään nälkään, yleensä kun aamuisin ei ruoka oikein maistu. Olen myös ollut yliväsynyt ja nukkunut pitkiä päiväunia. Menkkamaista tuntemustakin ollut, samoin ihme ovismaisia kipuja pitkin viikkoa. Tein viime viikolla pari raskaustestiä varoiksi, mutta ei niissä viivaa saanut näkyviin, vaikka kuinka väänteli ja käänteli. Ajattelin oireiden olevan ovulaation (jos onkin myöhässä) tai alkavien menkkojen seurausta ja jätin asian sikseen.

Noh, eilen illalla iski ihmeellinen pahoinvointi, lähinnä vain sellainen etova olo. Helpotti maatessa. Päätin, että ei auta, kaipa se täytää testi tänäänkin vielä varoiksi tehdä. Käytössä meillä siis edelleen keskeytetty yhdyntä ja ovulaation aikoihin kyllä puuhailtiin, jos se oli ajallaan.

Tänään testissä on tosiaan nähtävissä haalea viiva ilman, että testiä kääntää ja vääntää silmien edessä. Mutta kameraan se ei vielä tartu, joskin sen kyllä erottaa kameran näytöstä kuvaa otettaessa, mutta ei kuitenkaan itse valmiista kuvasta paitsi valotuksia säätämällä.

En tiedä mitä ajatella, olin varma, ettei testiin eksy yhtään mitään, kuten ei ennenkään. Toki kyseessä on halpa testi, että voihan se olla viivan paikka (olen ennenkin julkaissut blogiin vähän samankaltaisen tekstin, enkä ollut raskaana).

Pari päivää siis odottelen ja teen taas halpistestin. Jos näkyy selkeämmin tai ylipäätään näkyy jotain, teen sitten sitä seuraavana aamuna vielä kunnollisen Clear Bluen digin.

Vauvaahan emme vieläkään yritä, mies ei ole valmis. Viimeksi eilen puhuttiin. Mutta ennen 30-v kuitenkin kuulemma...

Noh, katsotaan, piti päästä johonkin vain purkamaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!